12 Super-Beneficii

"Natura este un mare atelier, unde Dumnezeu lucreaza", spunea un mare invatat al lumii. Armonia Naturii i-a ajutat pe oameni de-a lungul mileniilor sa fie sanatosi la minte si la spirit. Pe langa frumusetea ei extraordinara, pe langa animalele, plantele si formele sale de relief, Natura le-a aratat mereu oamenilor ca ii iubeste, chiar si atunci cand oamenii ii vor raul.

Plantina a ales sa va aduca in case nestematele Naturii. Frunze, radacini, seminte, mladite sau muguri, Plantina a ales din toate tot ce e mai bun de la Natura.

 1. Coacazul negru (Ribes nigrum) ajuta la mentinerea sanatatii inimii si a valorilor normale ale tensiunii arteriale.
 2. Urzica (Urtica dioica) ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, precum si a produsilor toxici de metabolism.
 3. Salcia (Salix alba) cunoscuta si sub denumirea de „aspirina vegetala“, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului articular si a pielii.
 4. Caisul (Prunus armeniaca) ajuta la mentinerea sanatatii sistemelor digestiv si uro-genital.
 5. Orzul (Hordeum vulgare) ajuta la metabolismul energetic normal, la incetinirea proceselor de imbatranire si la asigurarea vitalitatii organismului.
 6. Papadia (Taraxacum officinale) apreciata pentru insusirile ei benefice, planta participa la detoxifierea naturala a organismului si ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv.
 1. Mesteacanul pufos (Betula pendula) participa la procesele de detoxifiere hepatica si contribuie la reducerea starilor de oboseala si epuizare.
 2. Ficus (Ficus religiosa) ajuta la mentinerea sanatatii sistemelor respirator si nervos si contribuie la mentinerea activitatii sexuale normale.
 3. Stejarul (Quercus robur) ajuta la reducerea starilor de oboseala si epuizare, a neplacerilor asociate meno/andropauzei si la mentinerea sanatatii dintilor.
 4. Socul (Sambucus nigra) participa la eliminarea produsilor de metabolism prin transpiratie si la mentinerea sanatatii tractului respirator.
 5. Ghimbirul (Zingiber officinale) ajuta la mentinerea florei intestinale sanatoase.
 6. Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) contribuie la functionarea normala a circulatiei periferice si la mentinerea performantelor intelectuale.

COMANDA ACUM!