Comanda

1 pachet - 79 lei          2 pachete - 139 lei          3 pachete - 189 lei

 
 TRANSPORT GRATUIT
 LIVRAREA IN 48 DE ORE

Parerile clientilor nostri

Condrat Elisabeta, 31 de ani, Vaslui, via email:
"Va recomand calduros sa va achizitionati suplimentul alimentar 12 Plante, acest produs minunat, care o sa va aduca un plus de energie, tinand bolile departe de voi"
Silviu Popeanga, 35 de ani, Mehedinti, via Facebook:
"In zilele trecute cand am citit pentru prima data despre campania lansata pentru produsul fitoterapeutic “12 plante”, un supliment alimentar din gama Plantina, m-am bucurat tare mult, fiindca plantele medicinale si aromatice reprezinta un domeniu in care lucrez de peste 30 de ani. Asocierea a 12 plante medicinale care contin diverse substante active si cu o paleta foarte larga de efecte terapeutice, intr- o forma farmaceutica moderna si usor de administrat, sub forma de capsule, este o adevarata provocare. Fiecare din cele 12 plante componente ale acestui supliment alimentar, este o adevarata simfonie a Naturii, datorita diverselor culori, arome, forme, principii active, utilizari in fitoterapie. Felicitari!"
Doinita Lovin, 41 de ani, telefonic:
"Doresc sa va spun ca sunt foarte multumita de 12 Plante. Este acel supliment natural ce ne poate reapropia treptat de Mama Pamant, pe care, din nefericire, incepem sa o respectam tot mai putin, uitand-o sau chiar batjocorind-o de-a dreptul, prin actiunile noastre nesabuite, pe masura ce ne inconjuram de artificialitatea unei asa-zise civilizatii. "
Marian Pantea, Oradea, via email:
"Am 25 de ani si nu am fost niciodata fanul suplimentelor de genul 12 Plante. Bunica mi-a facut cadou o cutie pe care a cumparat-o telefonic de la voi, ca am inteles ca produsul nu se gaseste in farmacii. Am fost reticent, dar am spus ca pot sa incerc macar, deoarece ma simteam slabit in ultima vreme, ma simteam fara vlaga. De cand iau 12 Plante, chiar ma simt mai bine, mai fresh. Nu recomand nimanui ca sa fac reclama gratuita, incercati-l si va veti convinge singuri"
Maria Bordeian, 39 de ani, via email:
"Stiti de ce imi place 12 Plante? Fiindca imi aduc intr-o singura pastila Toata Natura! Nu e mai simplu sa ne administram o singura capsula pe zi care sa le aiba pe toate??? Chiar asa, nu mi-ar stricat nici mie, ca tot urasc medicamentele, care pe de o parte vindeca o afectiune si pe alta ne slabesc organismul si il lasa fara aparare, ceea ce in acest caz cu siguranta nu se intampla"